Search engine optimization (SEO)

Duke qenë pjesë e një mjedisi virtual ku konkurrenca është shumë e ashpër, çdo kompani synon të jetë i pari i cili do të renditet në motorët e kërkimit në bazë të fjaleve kyce që përfaqesojnë dhe atë çka ai binzes ofron. Ai shërbim që mundëson këtë është Search Engine Optimization. SEO është një mënyrë shumë e mirë për të rritur cilësin e website duke e bërë atë më “miqësore” si dhe më të thjeshtë, e kërkimin më të shpejtë. SEO është i rëndësishëm sepse:

Pjesa më e madhe e kërkuesve përgjithsisht zgjedhin 5 sugjerimet e para që shfaqen në motorët e kërkimit, ndaj dhe ky shërbim i ndihmon firmat të pozicionohen sa më lart, duke qenë lehtësisht të identifikueshëm për konsumatorët, SEO shërben gjithashtu edhe për te përmirësuar eksperiencën e përdoruesve dhe përdorshmërinë e një website, për promovimin e rrjeteve sociale. Njerëzit të cilët kërkojnë një website në Google apo Yahoo janë të prirur për tu bërë share edhe në Facebook, Instagram, Twitter etj.

SEO mund tju vendos perpara konkurrencës.

Nëse dy biznese ofrojn të njënjtin shërbim një faqe interneti e cila ka perdorur search engine optimization do të ketë mundësinë që të dal e para dhe do të jetë lehtësisht e identifikueshme dhe e arrtishme për konsumatorët.

Ju nevojitet më shumë informacion?

Le të flasim