Sa kushton nje faqe interneti?

Ne nje mjedis kaq dinamik ju duhet te shkoni larg dhe te vraponi shpejt. Customeyes.me ofron per ju sherbime si:

Zhvillimi i nje faqe internet, krijimi i nje faqe internet nga zeroja, te pershatur sipas kerkesave te klientit.
CMS tilla si: Wordpress, Prestashop, Magento, e-commerce. PHP dhe JavaScript Aplikime, Web Application.
Dizajn Grafik, ne krijojme logo, poster, fletushka, kartvizita, video amitation dhe cdo gje qe ka te beje me dizajnin kreativ ne meyre qe ta beje marken tuaj me te dukshme dhe me te arritshme.
Search Engine Optimization (SEO), perfshin nivele te ndryshme te search engine optimization, nga paketat baze deri tek taktikat agresive. Nga tag-et e thjeshta dhe fjalet kyce tek AdWords dhe fushatat ne rrjetet sociale.
Aplikacione per smartphone, krijimi i aplikacioneve si ne Android dhe ne IOS. Zhvillimi ne gjuhe programimi te tilla si Java per Android dhe Swift per iOS, apo ne te gjitha platformat perfshirese si, Ionic platform and Angular JS.

Hosting falas

Per te siguruar faqen tuaj ne internet ju duhet ta hostoni ate. Customeyes.me ofron nje vit hosting falas per te gjithe klinetet e saj.

Share Your Thoughts